Pagina's

18 december 2012

2013 Een nieuwe jaar, Een nieuwe werkgever, Een nieuw land, Een nieuwe uitdaging.

Dan zit je goed bij ABC CONSULTANCY.


Bedrijfsprofiel:

ABC Consultancy behoort tot de financieel - zakelijke en juridische dienstverleners in Turkije. Onze werkzaamheden beslaan een breed terrein van juridisch advies, bedrijfsadvies, belastingadvies,  financieel advies en bedrijfsadministratie.

Wij zijn met Turks, Nederlands en Engels sprekende professionele adviseurs actief bij het oplossen en begeleiden van nieuwe investeringen, bedrijfsvormingen (joint-ventures) en eventuele bedrijfsproblemen van organizatie, reorganisaties tot aan juridische stappen.

Verder begeleiden wij individuen / eenmanszaken bij hun problemen dan wel verzoeken. Om succesvol te zijn en te blijven moeten wij groeien en ons blijven ontwikkelen, zowel als organisatie als individu. Teamwork en klanttevredenheid zijn de belangrijkste waarden die wij trachten hoog te houden.


Vacature Informatie:

Wij zijn een jong en dynamische bedrijf met jonge, ambitieuze medewerkers, dat een enorme groei doormaakt.

Wij hebben diverse vacatures waar we ons team mee willen uitbreiden.
De volgende studierichtingen hebben de mogelijkheid om te solliciteren:

  • Juridische opleidingen
  • Opleidingen voor Accountancy en Bedrijfsadministratie
  • Informatie Technologie
  • Communicatie


Tevens biedt ABC Consultancy de mogelijkheid voor enthousiaste stagiaires of afstudeerders de mogelijkheid om in een ander cultuur te werken.


Functie-eisen:

Wij zoeken: Jij bent ambitieus, je hebt kennis van Turkse en Nederlandse taal, super enthousiast, resultaat gericht instelling, zelfstandig, goede communicatieve vaardigheden en creatief ingesteld en wilt graag leren en groeien op zowel professioneel als individueel vlak. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent stressbestendig en weet van aanpakken.


Sollicitatie:
Stuur je CV, voorzien van een foto per email naar: info@abc-consultancy.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten