Pagina's

24 oktober 2012

Je grenzen verleggen tijdens je stage?!


Het einde van het jaar 2012 komt weer in zicht en voor het nieuwe jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste stagiaires die graag stage willen lopen in het buitenland! Ben je enthousiast en wil je je grenzen letterlijk verleggen? Dan is ABC CONSULTANCY op zoek naar JOU!

ABC Consultancy is een adviesbureau gevestigd in Antalya en Alanya en bestaan uit een internationaal team van advocaten, juristen, management consultant, fiscalisten en accountants. Onze dienstverlening is gericht op bedrijven en particulieren die de Turkse markt vreemd zijn. Onze werkzaamheden beslaan een breed terrein van:

  • juridisch advies
  • accountancy
  • belastingadvies
  • human resource consulting
  • financieel advies, verzekeringen en bedrijfsadministratie.







Werkzaamheden
Na een interne & externe inwerkperiode ga je snel aan de slag ABC CONSULTANCY. Jouw persoonlijke coach zal je continu begeleiden om er zo voor te zorgen dat jij je ontwikkelt tot een volwaardige professional binnen de branche. Uiteindelijk zal jij persoonlijk verantwoordelijk worden voor je eigen taken welke je onderhoudt, uitbreidt en optimaliseert.

Wij bieden:

  • Inhoudelijke en uitdagende stageplaats; 
  • Werk in een leuk, jong en ondernemende team; 
  • Jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie; 
  • Kans op vaste baan 
  • Stagevergoeding


Functievereisten
Jij bent ambitieus, je hebt kennis van Turkse en Nederlandse taal, super enthousiast, resultaat gericht instelling, zelfstandig, goede communicatieve vaardigheden en creatief ingesteld en wilt graag leren en groeien op zowel professioneel als individueel vlak. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent stressbestendig en weet van aanpakken.

Bij ABC CONSULTANCY gebruik je je talent op alle gebieden. Zo ben je een juridische adviseur of een accountant, belastingadviseur, human resource consultant, financieel adviseur of een bedrijfsadministrateur. Kortom een alleskunner (in opleiding).


Minimaal opleidingsniveau     : HBO, Universitair
Studierichting(en)                  : MER, Economie, Bedrijfskunde, Marketing, IT, Communicatie,
                                           Management en Rechten.
Dienstverbanden                     : (Afstudeer)stage

Ben jij geïnteresseerd in onze de dienstverlening en zou jij ABC CONSULTANCY een steentje willen bijdragen bij het leveren van kwalitatieve diensten in Turkije?
Stuur dan een e-mail samen met je Curriculum Vitae naar abc-consultancy.com




Geen opmerkingen:

Een reactie posten