Pagina's

17 augustus 2011

Stage in Turkije, 4G Verzekeringen in Antalya


Steeds meer studenten kiezen voor een stage in het buitenland. Studenten met Turkse roots kiezen voornamelijk voor het land waar hun oorsprong vandaan komt, het land welke ze eigenlijk alleen van de vakanties weten.

De motieven voor een stage zijn dan ook duidelijk; hoe is het ‘echte’ leven in Turkije? Sommige studenten willen een leuke ervaring opbouwen en anderen denken er zelfs aan om in de toekomst terug te keren naar het land waar hun ouders geboren zijn.

4G Verzekeringen in Antalya-Turkije heeft al jarenlang ervaring met stagiaires uit Nederland. Alleen de afgelopen drie jaar al hebben zo’n 10 stagiaires een stage voltooid bij het bedrijf, dat zich ook voornamelijk op niet-Turkse klanten richt. Ook in 2011 gaat 4G Verzekeringen door met het bieden van stageplekken. “Onze keuze gaat uit naar Turkse stagiaires uit Nederland omdat zij een mengcultuur van het Turks en Nederlands bezitten, net als ons bedrijf dat heeft! Daarin passen we goed in op elkaar”.


4G Verzekeringen biedt stagemogelijkheden voor studenten van o.a. de studies Rechten, Bedrijfskunde, Economie, Marketing en Communicatie opleidingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten