Pagina's

17 januari 2012

Afstuderen/Stage Antalya



Bedrijfsnaam:

ABC CONSULTANCY

Bedrijfsprofiel:

ABC Consultancy behoort tot de financieel - zakelijke en juridische dienstverleners in Turkije . Wij zijn gevestigd in Antalya. Onze werkzaamheden beslaan een breed terrein van juridisch advies, accountancy, belastingadvies, human resource consulting, financieel advies en bedrijfsadministratie.

Wij zijn met Turks, Nederlands en Engels sprekende professionele adviseurs actief bij het oplossen en begeleiden van bedrijfsproblemen.

Verder begeleiden wij individuen / eenmanszaken bij hun problemen dan wel verzoeken. Om succesvol te zijn en te blijven moeten wij groeien en ons blijven ontwikkelen, zowel als organisatie als individu. Teamwork en klanttevredenheid zijn de belangrijkste waarden die wij trachten hoog te houden.

Vacature Informatie:

Wij zijn een jong en dynamische bedrijf met jonge, ambitieuze medewerkers, dat een enorme groei doormaakt.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair of afstudeerders die kennis heeft van de Turkse en Nederlandse taal dat ons team komt versterken. Je werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Bij ABC CONSULTANCY gebruik je je talent op alle gebieden. Zo ben je een juridische adviseur of een accountant, belastingadviseur, human resource consultant, financieel adviseur of een bedrijfsadministrateur. Kortom een alleskunner (in opleiding)

Werkzaamheden:


Na een grondige interne & externe inwerkperiode ga je snel aan de slag ABC CONSULTANCY. Jouw persoonlijke coach zal je continu begeleiden om er zo voor te zorgen dat jij je ontwikkelt tot een volwaardige professional binnen de branche. Uiteindelijk zal jij persoonlijk verantwoordelijk worden voor je eigen taken welke je onderhoudt, uitbouwt en optimaliseert.

Wij bieden:
- Inhoudelijke en uitdagende stage-, afstudeer plaats;
- Werk in een leuk, jong en ondernemend team;
- Jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie;
- Kans op vaste baan
- Stagevergoeding

Functie-eisen:

Wij zoeken: Jij bent ambitieus, je hebt kennis van Turkse en Nederlandse taal, super enthousiast, resultaat gericht instelling, zelfstandig, goede communicatieve vaardigheden en creatief ingesteld en wilt graag leren en groeien op zowel professioneel als individueel vlak. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit, bent stressbestendig en weet van aanpakken.

Minimaal opleidingsniveau: mbo niveau 4

Studierichting(en): MER, Communicatie, Marketing, Bedrijfskunde, Rechten, Automatisering, Informatica of soortgelijke opleidingen.

Dienstverbanden: Stage-, afstudeerplaats.

Heb je intresse in onze vacature? Stuur dan je CV ( incl. foto ) naar : info@abc-consultancy.com

mail nu : KLIK

1 opmerking:

  1. wat als je niet turks spreekt maar alleen nederlands? kan je hier dan ook stage lopen voor 6 maanden?

    BeantwoordenVerwijderen